PROTOCOLUL CWS COACHING*

CWS COACHING

PROTOCOL

8 Săptămâni

 

Faza 1. Pregătirea fundației

 S.1 Identificarea Stării Actuale

Starea de sănătate globală:

 • anxietăți
 • nivelul de stress
 • dieta alimentară
 • igiena de viață: mentală, emoțională, fizică
 • relații personale, sociale și profesionale. 

Detoxifierea 

În primele 4 săptămâni o detoxifiere intensă este necesară pentru a permite re-echilibrarea organismului, atât din punct de vedere fizic, cât și energetic și emoțional.

Vom începe prin a elimina produsele si obiceiurile nesănătoase, înlocuindu-le cu cele conducătoare de vindecare și bunăstare.

Vom elimina total:

 • carnea de porc și de vită și toate produsele prefabricate precum salamuri, pateuri, conserve, mâncăruri prefabricate congelate;
 • alcoolul, cafeaua redusă la o cafea pe zi, dacă beți

Vom introduce numai mâncare gătită de casă cu produse proaspete de sezon pe bază de legume, fructe, carne de pui, de curcan, pește.

Vom începe remineralizarea, hidratatrea și revitaminizarea organismului – rețetele, produsele și metodologia vor fi puse la dispoziție la începutul programului.

Detoxifierea mentală, emoțională și energetică

Eliminăm:

 • televizorul, radioul (cu excepția ascultării muzicii în mașină), muzica, persoanele, obiceiurile cu un nivel vibrațional jos (rap, pop music, muzica populară, manele, rock, absolut tot ce ascultați înainte – aveți nevoie de liniște pentru a vă auzi gândurile și emoțiile și pentru a auzi Sursa/Sinele;
 • bârfa și critica altora, compararea cu ceilalți.

Introducem noi obiceiuri:

 • Lectura recomandată
 • Auto-analiza, reflecția și exprimarea în scris a gândurilor, emoțiilor, temerilor, speranțelor și a idealurilor;
 • Mindfulness
 • Cercetarea;
 • Contactul cu natura – cel puțin o dată pe săptămână intrați în contact cu natura, mergeți prin pădure (în funcție de sezon și vreme) sau parc.
 • Meditația – un rol foarte important va avea intrarea în contact cu adevărata esență a noastră, iar pentru aceasta avem nevoie de liniște și reculegere pentru a intra în profunzimile noastre. Începem și terminăm ziua cu programele de meditație ghidată pe care le voi concepe special pentru voi.

 S. 2-4 Identificarea și tratarea cauzei/lor:

 • Traumele emoționale din trecut – fie din această viață, fie dintr-o viață sau vieți trecute/paralele;
 • Credințele eronate pe baza cărora v-ați format personalitatea;
 • Temerile și blocajele personale și profesionale;
 • Sentimentele de abandon, trădare, ură, gelozie, invidie, ranchiunile, sentimentele de vină, rușine față de evenimentele sau faptele din trecut;
 • Identificarea și învățarea lecțiilor pe care aceste încercări au venit să vi le dea. 

Faza a doua: Construcția

 S.5-6

 • Facem pace cu trecutul; învățăm puterea pardonului sau iertării, atât a noastră, cât și a celor care ne-au greșit;
 • Identificarea calităților, a talentelor și a potențialului neexplorat până acum;
 • Dezvoltarea de noi abilități, cunoștințe, comportament;
 • Ieșirea din zona de comfort și definirea de noi obiective de viață pe toate planurile – cu acte clare zilnice în direcția lor.

Faza a treia: Trăirea în noua “casă

S. 7-8

 • Punerea în practică din inițiativă proprie a noilor cunoștințe acumulate pe parcursul programului la nivel personal, social, professional pentru a observa rezultatele și a aprofunda acolo unde este cazul;
 • cimentarea noii identități bazată pe noile valori definite și dezvoltate în cursul programului.

 

Notă: Acestea sunt numai puncte cheie informative. Programul și rezultatele vor depinde în mare măsură de nivelul de implicare și determinare a fiecăruia, de respectarea prescrierilor date, de nivelul de intelect și evoluție spirituală și de dorința de evoluare a fiecăruia.

Programul va decurge așa cum totul decurge în viață: în mod organic, interactiv.

Pe parcursul programului toate credințele vă vor fi fie răsturnate, fie puse la încercare.

Atenție! Egoul, partea de umbră responsabilă de starea voastră actuală, cea care v-a împiedicat să deveniți ceea ce sunteți meniți a fi, va încerca – prin diferite metode – să vă împiedice de la a vă schimba și avansa! Orice dubii vor fi înlăturate numai prin cunoaștere, de unde importanța cititului și a deschiderii spre noile orizonturi ale noii științe, ale noilor descoperiri în materie de neuroștiință, fizică cuantică (indicate în program), mai ales a noii științe spirituale prezentată în cartea Conversații cu Sinele. Această carte va deveni “manualul de instrucțiuni” și “Oracolul” la care vă veți întoarce de câte ori veți avea nevoie pentru a înțelege imaginea globală a rostului omenirii, a încercărilor și a motivației de care aveți nevoie pe parcursul vieții (capitol larg dezbătut).

Ședințele se vor derula o dată pe săptămână fie live – față în față sau pe Skype/ Facebook, watsap, etc pe o durată de 3-4 ore, cu suport între ele pe parcursul săptămânii pe email.

Pentru cazurile în care deplasarea mea la domiciliu este necesară, precum și pentru intervențiile sau ieșirile sociale necesare în program, orele acestea vor fi considerate iar ședințele următoare ajustate în mod corespunzător.

Durata programului este de aproximativ 100 de ore de lucru conținând: 40 de ore de ședințe, 30 de ore lucrul individual din partea clientului la temele date, cu +30 de ore de lucru din partea mea pentru conceperea programului personalizat, analiza cazului, citirea, analiza și răspunsurile emailurilor, susținerea între ședințe, conceperea și înregistrarea programelor de igienă de viață (nutriție, relaxare, lectură etc.) de meditație ghidată sau a videourilor/ pogramelor audio pe tematicile care trebuiesc reînforțate, inclusiv a deplasării mele și a intervențiilor externe unde este cazul.

Odată început programul toată suma este redevabilă. Eu nu mă voi opri la a vă da cunoștințele și suportul cu “lingurița”, voi lucra înainte și pe tot parcursul săptămânii după fiecare ședință la cazul vostru pentru a pregăti sesiunile următoare, așadar suma este o obligație contractuală pe care vă angajați să o plătiți.

Dacă vă acord posibilitatea plății în două rate, îmi voi restrânge numărul de ore de intervenții să corespundă cu ce ați plătit, iar dacă intârziați plata celei de-a doua rate cu mai mult de o săptămână, fară acordul meu prealabil, voi întrerupe programul fără nici un prejudiciu pentru client, rămânând redevabili pentru plata acesteia. Aceasta pentru că odată ce încep un program, văzând nivelul de implicație, consumul de energie din partea mea și resursele implicate, accept un număr restrâns de cazuri, punându-mă în situația de a refuza alte persoane care ar avea nevoie de ajutor în acea perioadă, cauzându-mi astfel o pierdere financiară și profesională.

Succesul vostru este succesul meu, așa că acest program va fi o colaborare strânsă bazată pe un respect reciproc, pe confidențialitate și pe o muncă intensă de ambele părți.

La sfârșit vă voi cere să-mi faceți un testimonial pentru a ajuta alte persoane în cazul vostru a afla despre acest program, despre carte și despre această nouă știință venită să schimbe și să ne îmbunătățească viața și societatea în care trăim.

Odată terminat acest program, voi nu veți înceta a vă dezvolta! Eu vă voi da instrumentele, va voi ajuta să scăpați de vechile sechele, însă viața voastră va continua să înflorească numai dacă veți continua să învățați și să vă autodesăvârșiți.

 

Copyright Grațiela M. Roșu CWS Coaching* 2018